Kubus Copper

 Bilder: By Lassen
Ingen har väl undgått den rådande mässings- och koppartrenden i designvärlden. Nu är det danska designerduon By Lassens tur att anamma trenden genom att de nu lanserar succèljusstaken Kubus i koppar. Väldigt fin, precis som det mesta som de två bröderna, Mogens och Flemming Lassen, har åstadkommit tidigare. Jag spanade in By Lassen för första gången på mässan Stockholm Furniture & Light Fair och sen dess har deras fina design poppat upp både här och där i mitt blickfång. Men även om kopparvarianten var riktigt fin så skulle jag nog hellre vilja ha en vit eller svart Kubus-ljusstake om jag fick välja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s