Diamond lights

Foto: hannarty
 
För ett par veckor sedan fick jag en försenad födelsedagspresent av en kompis (som för övrig fyller år just idag den 1 juni – hipp hipp hurra!). Paketet innehöll en fin Diamond lights halogenlampa. Funderade lite på var jag skulle ha den men valet blev enkelt när jag testade att sätta den i hallen där inte haft någon lampa tidigare utan bara en vanlig glödlampa som ljussättning. Det är ju helt klart att lampan heter Diamond lights av en anledning! Den ger ett helt magiskt sken och sprider sina strålar över hela halltaket på ett superfint sätt. Tack bästa Ida för den fina presenten! 

2 reaktioner till “Diamond lights

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s