1800-talstvåa

Bilder: Stadshem
 
Kikade in på Stadshem fastighetsmäkleri och hittade en helt galet fin lägenhet som nu ligger ute till försäljning. Både den stilfulla inredningen och lägenheten i sig med alla vackra detaljer så som takrosetter, välvda fönsterkarmar och spegeldörrar tilltalar mig mycket. Soffbordet är en favorit liksom taklampan i vardagsrummet. Är det någon som vet var lampan är ifrån? Jag vet att det finns en liknande på IKEA men misstänker att denna är en betydligt dyrare variant… 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s