Afternoon tea

Foto: hannarty
För er som bor i stockholmstrakterna alternativt planerar att göra en stockholmstur i sommar kan jag varmt rekommendera ett besök i Svenskt tenns fina butik på Strandvägen. Inte nog med att där finns otroligt mycket fint att inspireras av, de har även en väldigt trevlig teasalong där man kan dricka sitt eftermiddagstea och njuta av goda bakverk i trevlig miljö. Jag var där tidigare i vår och kan definitivt tänka mig ett besök snart igen.    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s