Spahelg på Trosa Stadshotell

Foto: hannarty
I helgen har jag varit på en skön och avkopplande spahelg med några vänninor på Trosa Stadshotell. Det var första gången jag besökte Trosa och jag måste säga att det var en otroligt charmig och fin liten stad. Även vistelsen på Stadshotellet var en riktig höjdare! Vi inledde helgen med en promenad längs kanalen och ut till hamnen, sedan blev det Afternoon tea på hotellet följt av skön avkoppling i spa- och relaxavdelning. Senare på kvällen avnjöt vi en fantastiskt god fyrarättersmiddag och kvällen avslutades med en drink på en trevlig krog nere i hamnen. Har ni vägarna förbi Trosa i sommar så tycker jag definitivt att ni ska stanna till!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s