Tema: Garden party

Kollage: hannarty

Då det endast är en knapp vecka kvar till midsommar tyckte jag att det kunde vara på sin plats med lite inspiration för alla stundande sommarfestligheter. Därför har jag satt ihop ett kollage på temat Garden party som förhoppningsvis kan inspirera till dukning och dekoration vid exempelvis ett förmiddagsfika i bersån eller en kopp eftermiddagstea.
Uppifrån från vänster: Inspirationsbild; IKEA Livet hemma, Pom poms; Leilas General Store, Teaservis Swedish Grace; Rörstrand, Ljuslyktor och dekorativt porslin; Paradisverkstaden, Tårtfat på fot; Iittala, Grönt snapsglas; Svenskt tenn, Mintgrön pläd; Lagerhaus, Servetter och Vas; Svenskt tenn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s