Midsommar

Foto: hannarty
 
Är nu åter hemma i Stockholm efter en härlig midsommarhelg i Roslagen med nära och kära. Det bjöds på traditionsenligt firande med sillunch, jordgubbar, firande vid hembygdsgården med fiskdam och dans runt midsommarstången följt av grillning och trevligt umgänge. Ett extra festligt inslag under dagen var att min yngsta brorsdotter fyllde 2 år på självaste midsommarafton och firades med massor av presenter och jordgubbstårta. En riktigt njutbar helg har det varit! 

En reaktion till “Midsommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s