DIY: Supersnabbt födelsedagskort

Foto: hannarty
 
På midsommarafton fyllde min yngsta brorsdotter 2 år. Det firades givetvis genom att hon fick en hel drös med paket från far- och morföräldrar, fastrar, mostrar och farbröder. Jag var dessvärre ute i sista stund vad gäller födelsedagskort så jag fixade ihop en enkel variant med hjälp av sådant som jag hade hemma. Tre olika nyanser av nagellack fick agera färgpalett och jag målade några små hjärtan på ett helvitt kort som jag hittade i en låda. Att kanterna på hjärtana blev lite ojämna tycker jag inte gör något, det får snarare det hela att se mer personligt ut. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s