Pionfeber

Foto: hannarty
 
Inte nog med att jag häromdagen fyllde min lägenheten med vackra pioner, nu blommar även en hel buske med vackra ljusrosa pioner på innergården intill mitt hus. Önskar att det vore min privata rabatt de växte i så att jag kunde plocka in dem och sätta dem i en vas på köksbordet allt eftersom. Men att njuta av dem när man går förbi varje dag är inte fy skam det heller! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s