Halv åtta hos mig

Foto: hannarty

Jag och tre väninnor har turats om i ett par år nu att bjuda in till Halv åtta hos mig-middag. Igår var det min tur igen och nytt för ”denna omgång” är att vi de senaste gångerna även har bjudit in våra respektive till middagarna. Således var det jag och M som stod för kalaset igår. Vi bjöd på somrig buffé och jag stod vid spisen hela halva dagen för att bli färdig med allt till gästerna anlände. På buffén fanns bland annat Västerbottenostpaj, Melon- och fetaostsallad, Grönsallad med tomater, edameböner och gurka, Medelhavskyckling med citron, basilika och oliver, Focaccia med rödlök och timjan, Kall limesås, Sweetchilisås, Mango- och avokadosalsa samt Grillspett med fläskkött och ananas. Till dessert bjöd vi på Citron- och marängtårta toppad med hallon, blåbär och jordgubbar samt vaniljglass och kaffe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s