Nya pappersshoppen

Kollage: hannarty, Bilder: IKEA 
Om ni inte redan har sett att IKEA har en ny present- och pappersavdelning så tycker jag definitivt att ni ska spana in den nya pappersshoppen här. Det finns mycket fina pappersartiklar så som skrivböcker, anteckningsblock samt presentförpackningar. Mina tre favoriter ser ni ovan; 1. Särskild Anteckningsbok 2. Särskild Anteckningsblock 3. Historisk Anteckningsbok. Kanske kan vara något att investera i till hösten när det återigen ska skrivas långa ”att-göra-listor”. Nu däremot tar jag semester. Äntligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s