Fuchsia

Foto: hannarty

Häromdagen köpte jag en semesterpresent till mig själv. Något som jag spanat in länge, nämligen en Longchamp-väska. Färgen heter Fuchsia och är en säsongsfärg som hör till höstkollektionen. Just den färgen visste jag att de skulle få in i slutet av juni/början av juli och jag har därför sprungit bort till Longchampbutiken på Bibloteksgatan ett antal gånger för att se om den har kommit in. Nu äntligen hängde den där och det var ingen tvekan om att jag skulle slå till. Jag är väldigt nöjd med mitt köp, perfekt när man behöver packa med sig lite extra prylar och den vanliga handväskan känns för liten. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s