Inspirationsbank

Bilder: Stadshem

Som jag har nämnt säkert tusen gånger förr så brukar jag spana runt på mäklarsajter för att få inredningsinspiration. Alvhem Mäkleri har länge haft en bildbank med inspirationsbilder på sin hemsida där man kan hitta godbitar från tidigare sålda objekt. Nu såg jag att även Stadshem har låtit lägga upp en Inspirationssida där man kan botanisera bland kategorierna Vardagsrum, Sovrum, Kök, Hall och Badrum. Jag hittade en hel del finheter att spana in, kolla bara på de tre härliga hemmen ovan! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s