Leftovers

Foto: hannarty

Idag har jag hittills inte gjort så många knop. Morgonpromenad följt av långfrukost med mamma. Efter att jag vinkat av henne så landade jag i gräset med en bok. Nu har jag precis ätit en sen lunch och mumsat i mig de sista bären som blev kvar efter middagsbjudningen igår kväll. Tror att resten av dagen får fortsätta i ungefär samma takt… 

En reaktion till “Leftovers

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s