Två nyanser av segling

Foto: hannarty

Semestern tuffar vidare och i veckan har jag för första gången i mitt liv varit ute och seglat. Jag och M blev utbjudna på en segeltur från Värmdö till Sandhamn med övernattning på båten. Segelbåten som var 40 fot var riktigt stor och rymlig och svalde enkelt fyra vuxna och ett barn. Dag ett bjöd på ruggigt väder med ihållande regn och blåst, vi fick därför gå för motor hela första dagen. Dag två däremot vaknade vi upp till strålande solsken och det blev en fantastisk dag på havet följt av en härlig eftermiddag på Sandhamn. Riktigt njutbart var det, vore roligt att någon gång få lära sig mer om segling. Nu väntar en slö fredag innan jag imorgon åker för att hälsa på en god vän i Linköping. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s