Första parkett

Foto: hannarty
 
Är precis hemkommen från en superhärlig helg hos en mycket god vän som nyligen har flyttat till Linköping. Gårdagen ägnades åt sol, bad och ett riktigt svettigt träningspass ute i det gröna som I hade satt ihop åt oss. Träningsvärken börjar redan smyga sig på känner jag… Idag har vi ätit en god lunch vid Bergs slussar där jag även passade på att träffa min kusin som bor i närheten.
 
Kollade givetvis in min väns nya lägenhet och döm om min förvåning när det första som kunde skådas när jag klev in i lägenheten var tavlan som jag målade till henne i 25-årspresent. Roligt att den fått så fin placering mitt i hallen! Något som jag dock inte är förvånad över är att hela lägenheten var jättefint inredd, hon har nämligen väldigt bra smak min fina vän. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s