Matinspiration

Foto: hannarty

Har precis ätit lunch och fastnade sedan här vid köksbordet med en hög matmagasin. På semestern eller vid andra tillfällen då jag har lite tid över tycker jag att det är jätteroligt att laga mat och planera middagar för vänner och familj. Därför är det lätt hänt att jag, precis som nu, fastnar med någon mattidning eller kokbok och frossar runt bland recepten och allt gott man kan tänkas laga. Nu ska jag däremot ta tag i den där garderobsrensningen som jag haft för avsikt att göra länge… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s