Minus tolv

 Foto: hannarty
 
Så tog jag tag i det tillsist, garderobsrensningen som jag så länge tänkt göra. Jag började med att tömma hela klädkammaren för att kunna dammtorka alla hyllor och städa golvet ordentligt. Skorna hamnade i ett bergliknande kaos i hallen och när det var dags att ställa in dem igen funderade jag noga på vilka som fick äran att återta sin plats på hyllorna och vilka som har gjort sitt. Tolv par skor fick stryka på foten, sådana som jag inte använt på väldigt länge eller sådana som börjar bli väldigt slitna. Likaså gällde för kläder, väskor och sjalar. Bara det som jag verkligen använder får flytta tillbaka, resten går till second hand. Känns riktigt skönt att klädkammarrensningen är klar, nu återstår bara tre ytterligare garderober att rensa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s