Gott, nyttigt och enkelt

Foto: hannarty

En kompis tipsade mig om en väldigt enkel (och nyttig) variant på pannkakor. Jag provade att göra dem till lunch idag och de var verkligen jättegoda. Allt som behövs för att göra två stycken pannkakor (lagom åt 1 person) är 1 banan och 2 stycken ägg. Mixa ihop till en smet och stek i lite smör eller rapsolja. Jag serverade med keso för att det skulle bli lite matigare och så toppade jag med jordgubbssylt. Om man vill göra det ännu nyttigare kan man såklart skippa sylten och byta ut den mot färska bär eller frukt istället. Perfekt lunchrätt för lata semesterdagar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s