Kafferepets paradis

Foto: hannarty (taget i juli 2012)

Imorgon åker jag till Skåneland och hälsar på ”di gamle” som mormor och morfar själva brukar kalla sig. Vad som väntar är några njutbara dagar tillsammans med hela storfamiljen, ska bli så roligt! Om det kommer bjudas på solsken och salta dopp återstår att se, vad jag däremot är säker på är att det kommer att serveras många, långa goda fikan. För att fika, det är både mina morföräldrar och föräldrar väldigt bra på. Förhoppningsvis tillåter vädret oss att sitta ute, och om vi har riktig tur så får vi chansen att dricka vårt kvällste på västra sidan av huset med utsikt över Öresund. Åh, som jag längtar! 

En reaktion till “Kafferepets paradis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s