Work in progress

Foto + Målning: hannarty

En sådan här dag som idag, när jag laddat länge för att måla, då är det riktigt roligt att få sätta igång och trixa med penslar och färg. Idag blev det målning i kombination med någon slags fingerfärgsvariant, kladdigt till tusen men väldigt roligt! Det slutliga resultatet ser ni på sista bilden ovan. Eller ja, slutligt kanske är för tidigt att säga, kanske målar jag lite mer på den senare. Ibland kan jag nämligen hålla på i dagar med att justera och lägga till små detaljer i mina målningar. Tur då att penslarna finns nära till hands. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s