Kullaberg

Foto: hannarty

För tillfället blir det ett enda stort uppradande av favoritplatser och semesterbilder här på bloggen. Känner att jag inte riktigt kan låta bli att dela med mig av de fina stunder jag upplever just nu. Dagen har tillbringats på Kullaberg där vi har njutit av fantastisk utsikt, god lunch följt av glass i hamnen i mysiga Mölle. Morgondagen fortsätter i samma sköna semesterlunk och då anländer äntligen M som just har fått semester. Som jag längtar! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s