Njutbart

Foto: hannarty

Solen skiner och himlen har varit blå nästintill hela tiden sedan vi kom ner hit till mormor och morfar. Platsen de bor på är verkligen sagolikt vacker och är det någonstans man kan njuta av livet fullt ut så är det definitivt här. Dagarna inleds med morgonpromenad längs med havet, förmiddagsfika serveras i trädgården och goda middagar lagar vi tillsammans. Mest av allt gillar jag att ”bara vara”, sitta på stentrappan och se ut över havet är en favoritsyssla. Men en och annan dagsutflykt blir det också. Idag tog hela familjen en tur till Kullaberg, mer om det får ni se i nästa inlägg. 
Hoppas att ni har haft en underbar fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s