Sol och hav

Foto: hannarty

Nu har jag precis landat i soffan hemma i Stockholm efter en vecka i Skåne och på Västkusten. Igår åkte jag och M till Varberg och hälsade på en av mina gamla studiekamrater sedan jag pluggade i Göteborg. Vi hade en helt fantastisk kväll nere vid havet där vi åt havskräftor med goda ostar, kex och surdegsbröd. Det är verkligen något extra med ljumma sommarkvällar och solnedgång i havet, så njutbart och vackert! Till helgen vankas det bröllop i Roslagen och i nästa vecka bär det av till Öland. Åh, vad jag älskar sommar och semester! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s