Bröllopsförberedelser

Foto: hannarty
 
Imorgon är det dags för en av mina vänninor att gifta sig. Bröllopet går av stapeln i Roslagen där jag är uppväxt. Med andra ord är det en kompis från förr som ska stå brud imorgon, ska bli så spännande att se vad hon har valt för klänning. Själv har jag efter en hel del funderande nu bestämt mig för en ljusgrå/ljusrosa klänning, creamvit spetsbolero och ljusrosa sjal. Till det blir det favoritsmycken som samtliga kommer från roslagenbaserade Edblad. Naglarna har jag lackat i en ljusrosa ton från Isadora som heter Milkshake. Nu håller jag tummarna för att solen ska lysa över brudparet imorgon! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s