Table stories

I lördags var jag på ett fantastiskt fint bröllop. En vän till mig gifte sig med sin prins och paret verkligen strålade av lycka! Det vart en härlig dag med solsken, god mat och en superrolig fest inpå småtimmarna. Givetvis hade paret hittat sin alldeles egen stil vad gäller dukning och dekoration och färgtemat gick i lila. Det kan verkligen inte vara lätt det där med alla val som måste göras innan en sådan stor fest tänker jag. Någon som däremot har tänkt till lite extra när det gäller festlig dukning är tjejen bakom företaget Table Stories som jag läste om i senaste numret av ELLE interiör. När Lina Cheung som hon heter skulle gifta sig så sprang hon runt på loppisar och bland bekanta för att samla ihop vackert udda porslin att duka med. Efter sitt eget bröllop kom hon så på den briljanta idén att samla på sig mer vintageporslin och hyra ut det till bröllop och andra fester. Hur genialt är inte det? Det udda porslinet skapar verkligen en personlig känsla och blir väldigt vackert tycker jag, se bara på bilderna här ovan! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s