Blyerts och akvarell

Foto: hannarty

Imorgon kör jag och M söderöver igen för att semestra några dagar på Öland. Ska bli härligt att fortsätta ett tag till med lata lediga dagar! Tänkte däremot försöka aktivera mig en aning där nere, dels genom att upptäcka Öland på min nyinköpta racer-cykel men även genom att skissa och måla lite. Jag var nämligen förbi Panduro idag och köpte ett nytt skissblock och en laddning blyertspennor samt akvarellpennor med tillhörande block. Provkladdade lite här hemma ikväll. Känns kul att kunna ta med sig ”måleriet”, färgtuber och pannåer är ju inte lika lätt att släpa med sig. M ska dessutom gå en surfkurs på torsdag så då får jag garanterat tid att måla lite…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s