Glass

Foto: hannarty


Häromdagen blev jag och M bjudna på söndagsmiddag hemma hos några vänner som just hade köpt en glassmaskin. Tre sorters glass fick vi därför till dessert men inte nog med det, det bjöds även på glasstrutar doppade i choklad och olika sorters strössel, hembakade maränger med choklad, därtill fanns topping i form av kolasås, chokladsås och fyra sorters strössel. Vi åt så att vi storknade alla fyra, men oj vad det smakade bra! Tänk bara jordgubbsglass gjord på färska jordgubbar, underbart god chokladglass samt vaniljglass med oreokex i… Jag säger bara Mums!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s