Soliga Solliden

Foto: hannarty
 
Nu har jag och M tillbringat två härliga dagar här på Öland. Gårdagen ägnades åt strandhäng och ett och annat loppisbesök. Idag inledde vi dagen med en cykeltur och åkte därefter till norra delen av Öland (vi bor på södra delen av ön) för att besöka Solliden. Väl på plats hade vi turen att anlända ca tio minuter innan en guidad visning runt slottet skulle börja. Visningen tog en timme och var precis lagom för att magen skulle börja kurra. Det blev därför en omedelbar lunch och fika därefter på det intilliggande caféet Kaffetorpet. Jättemysigt och gott, och skönt en gassande sommardag som denna då de flesta turister tydligen höll sig på stranden istället för att beundra slott… Imorgon vankas det mer cykling, mer loppisar och mer fika. Härligt! 

En reaktion till “Soliga Solliden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s