Omklädning

Foto: hannarty

Borta bra men hemma bäst heter det ju, och visst är det så. Vi har haft några helt underbara dagar på Öland men nu känns det faktiskt väldigt skönt att vara hemma igen. Kliat i pysselfingrarna har det gjort också så idag stegade jag iväg till Åhléns för att köpa tyg att klä om mina köksstolar med. Att klä om stolsdynorna var på tapeten redan förra sommaren då stolarna förvärvades så det kändes verkligen på tiden att ta tag i förvandlingen. Tyget jag valde heter Gro, ett storblommigt och vackert tyg med lite Joseph Frank-vibbar. Hur stolarna såg ut innan förvandlingen kan ni spana in härdet färdiga resultatet däremot (jo, jag har faktiskt redan hunnit klä om dem) får ni se först imorgon. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s