Spend or save

Kollage: hannarty, Bilder: Asplund och IKEA


Söndagskväll och regnet fullkomligt öser ner utanför. Vad passar då bättre än att kura ihop sig i soffan, dricka en kopp tea och bläddra igenom några inredningsmagasin? I senaste numret av ELLE Interiör hittade jag en rosa liten söt lampa som visade sig vara från IKEA och endast kosta 149 kronor. Ett riktigt fynd må jag säga. Däremot tyckte jag mig ha sett den där lampan tidigare, eller åtminstone en liknande… Mycket riktigt, efter lite google-research hittade jag lampan som fanns i mitt minne. Den heter Chestnut Lamp och går att köpa online hos bland annat Asplund för 895 kronor. Vilken lampa föredrar ni? Den origami-inspirerade pappers-varianten eller IKEA-versionen i lackat stål?

En reaktion till “Spend or save

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s