Intressant om mässingstrenden

I sommar har jag sett flera avsnitt av Antikmagasinet på SVT, väldigt intressanta halvtimmesprogram med olika tema varje vecka. Såg bland annat ett avsnitt om Poul Henningsen, skaparen till den berömda PH-lampan. Ett annat intressant avsnitt handlade om textilavdelningen på NK. Men framförallt vill jag tipsa om det senaste avsnittet om det högaktuella trendmaterialet Mässing. Mycket intressant och spännande att få höra formgivaren Eero Koivistos, som var en av gästerna i studion, tankar kring materialet. Programmet finns tillgängligt på SVT play i ytterligare ett par veckor så passa på att spana i det! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s