Nytt och snyggt

Bilder: H&M Home, Kollage: hannarty

Spanade in Veckans snackisar och nyheter på Trendenser imorse och hittade flera länkar som visade upp många snygga nyheter från H&M Home. Tog mig en kik på H&Ms hemsida jag också och visst fanns där en hel drös fina nyheter. Några av mina favoriter ser ni ovan. Om jag ska slå till på något? Jo, den fina brickan och den lilla zebramönstrade keramikburken känns väldigt lockande! 

4 reaktioner till “Nytt och snyggt

  1. Vad mycket fint de har fått in till hösten, håller med dig, brickan och burken var väldigt fina!
    Kul att jag hitta till din blogg, vad väldigt fin, ska lägga till dig i min bloggkoll:)

    Kram
    Jenny

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s