Prisvärd konst


Den 3-6 oktober tänkte jag försöka ta mig till Frihamnshallen, Magasin 9, för att spana in mässan Affordable Art Fair som då går av stapeln. Konceptet tilltalar mig mycket, mässan erbjuder sina besökare att spana in tusentals konstverk så som målningar, skulpturer och fotografier skapade av såväl nya konstnärer som välkända namn. Det kanske mest unika är att konstverken kostar mellan 500 till 45 000 kronor vilket för dem (precis som mässans namn antyder) prisvärda och mer tillgängliga för gemene man. Har man inte för avsikt att köpa något så är det troligen en utmärkt plats att hämta inspiration till eget skapande. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s