Återvinning

Foto: hannarty
Igår gav jag mig på att prova ett recept på vegetarisk chili som jag hittat i en tidning. Det galna var att grytan fick en framträdande smak av koriander och detta trots att jag inte hade i minsta lilla uns av kryddan i grytan. Det är nämligen få smaker jag verkligen inte gillar, men koriander råkar vara just en sådan. Det är för mig fortfarande ett mysterium hur chilin både kunde dofta och smaka koriander… Jag läste till och med på alla förpackningar med kryddor och annat efteråt för att kunna spåra boven i dramat, men inte något sade sig innehålla kryddan i fråga. Nå väl, middagen blev i alla fall ätbar trots den mystiska kryddningen. Det jag däremot skulle komma till var att jag passade på att diska ur två konservburkar med bönor som jag använde i matlagningen igår. Tänkte att de kunde få agera pennställ. Återvinning på hög nivå får man väl ändå kalla det! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s