Återvinning med en touch

Bild: Stadshem

Bild: SMÄM

Appropå det här med att använda urdiskade konservburkar som pennställ så hittade jag två roliga varianter igår när jag satt och kikade runt bland bloggar och andra hemsidor. En fin vitmålad variant hittade jag i en av Stadshems till-salu-lägenheter. En annan idé, som jag hittade hos den urduktiga illustratören och bloggaren Smäm, är att antingen behålla konservburken som den är (med etikett och allt) alternativt att färgsätta delar av burken. Gissar att det är washi tape som har använts här. Kanske får ge mina odekorerade burkar en make over framöver…  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s