Favoriter

Bilder: IKEA, Kollage: hannarty

Precis som jag misstänkte så fanns det en hel del godbit i den nya IKEA-katalogen. Mina favoriter går i färgerna vitt, silver, mörkt trä och gult. Just gult känns väldigt aktuellt och snyggt som accentfärg tycker jag, kolla bara in den fina miljön i mitt förra inlägg med de gula fåtöljerna. Riktigt fint och uppfriskande med lite färg! I kollaget ovan syns de snygga plexistolarna Tobias, det gula skåpet Stockholm, de stilrena ljusstakarna Stockholm i rostfritt stål, det lövformade bordet Lövbacken, den gröngula stolen Bernhard, takkronan Stockholm, spegeln Stockholm i valnötsfaner och bordet Torsby. Väldigt snyggt alltihop tycker jag! Har ni hittat några favoriter ännu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s