Nya IKEA-katalogen

Bild: IKEA
Läste att det var pressträff igår, och nu finns årets katalog tillgänglig att bläddra i på IKEAs hemsida. Kikade in som hastigast nu på morgonen och tror nog att det kan finnas en och annan gobit att hitta bland sortimentet. Ikväll blir det till att plöja den mer ingående, lovar att återkomma med mina favoriter lite senare. Nu blir det en cykeltur ut till Gustavsberg för att äta lunch på mysiga Café Tornhuset. Hoppas att ni får en fantastisk torsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s