Pappersshopping

Foto: hannarty
 
Innan IKEA-besöket igår kollade jag in IKEAs hemsida för att se om varuhusets nya pappersshop fanns att tillgå i Kungens kurva. Till min stora besvikelse så meddelade hemsidan att Pappersshoppen endast finns i utvalda butiker (Helsingborg, Uddevalla, Uppsala och Älmhult). Tråkigt tyckte jag då jag var sugen på att spana in papperssortimentet live. Men döm om min förvåning när de där hyllorna fyllda med gobitar plötsligt dök upp intill tag-det-själv-lagret i Kungens kurva. Jag gick runt, runt och kikade (förmodligen lite för länge om man frågar M) på alla prylar. Anteckningsboken på bilderna ovan var en av de saker som fick följa med mig hem. Köpte även lite andra prylar, bland annat några presentpåsar samt ett par förpackningar med hängetiketter. Det fanns även mycket fina presentpapper och omslagssnören, men dem får jag lägga vantarna på vid ett senare tillfälle istället…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s