Vårdande

Foto: hannarty

Under en längre tid har jag gått och funderat på om det inte är dags för mig att byta hudvårdsserie, prova något nytt och se om det gör någon skillnad jämfört med de relativt billiga produkter som jag använder idag. I sommar har jag så stött på märket Estelle & Thild i olika sammanhang och läst flera rekommendationer på olika bloggar. Så idag när jag var förbi Åhléns (som är ett av flera ställen där hudvårdsserien går att köpa) slog jag till på ett ”test-kitt” i form av dagkräm och ansiktsrengöring. Ett stort plus är att samtliga produkter är ekologiskt certifierade och baserade på naturliga och ekologiska råvaror. En annan fördel är att hudvårdsmärket är svenskt och därför torde vara anpassat för skandinavisk känslig hy på ett alldeles speciellt sätt. Ska bli riktigt spännande att prova produkterna och se om de håller vad de lovar! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s