Kvällsbestyr

Foto: hannarty
 
Vid 21-tiden ikväll vaknade jag äntligen till ur min trött-dvala som jag befunnit mig i hela dagen idag. Kilade då ut i mina föräldrars trädgårdsland och plockade in de sista av sommarens rabarber. Jag kom nämligen att tänka på den urgoda rabarberchutneyn som en god vän bjöd mig på förra sommaren. Letade så fram ett recept på google och körde igång att koka chutney. Måste säga att den blev riktigt, riktigt god. Provsmakade en sked direkt ur kastrullen ikväll men tänker mig att den riktiga provsmakningen får bli till förmiddagskaffet imorgon ihop med en bit bröd och en god mögelost. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s