Lysande

Bild: Åhléns
Näst sista dagen på semestern är kommen och idag har jag inte gjort många knop får jag erkänna. Tog mig ut till föräldrarna i Roslagen imorse och väl på plats landade jag ganska omgående i soffan. Tröstar mig med att man ibland behöver såna där ”göra-ingenting-dagar”, men lite oproduktiv känner jag mig ju helt klart…
Spanade in bloggen Hannasinspo medan jag vilade här i soffan och fick syn på den fina lampan från Åhléns som Hanna just hade investerat i. Den snygga lampan med mässingssockel blir din för ynka 179 kronor, vilket fynd säger jag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s