Nyöppnat

Bild: Habitat

Det har nog snart inte undgått någon att den internationella inredningskedjan Habitat har slagit upp portarna i Stockholm. Närmare bestämt ligger butiken i PUB-huset och drivs av personerna bakom inredningsbutiken R.O.O.M. Själv har jag inte hunnit dit ännu men tänker mig ett besök i butiken inom kort. En annan nyöppnad butik som jag tänkte ta mig en tur till är Dusty Deco som har expanderat och öppnat ytterligare en butik på Sibyllegatan i Stockholm. Kul med lite nytt bland inredningsbutikerna i Stockholm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s