Flera tapeter på en vägg

Kollage: hannarty, Bilder: Boråstapeter

Andra jobbdagen efter semestern är nu avklarad. Det känns, trots att jag gärna hade fortsatt ha semester i all evighet, helt okej att vara tillbaka i rutinerna. Som sig bör när alla kollegor samlas åter på en arbetsplats efter semestertider så har det varit en hel del hänt-i-sommar-snack i korridorerna dessa dagar. Idag började det pratas om renoveringar och hemmafixande och en kollega berättade då att hon hade tapetserat en fondvägg i vardagsrummet. Inte särskilt rafflande om det inte vore för att hon hade tapetserat en och samma vägg med fyra olika tapeter. Min första fråga var om det var något som hade gått fel? Men när jag väl fick se en bild på resultatet förstod jag vad hon menade. Fyra helt olika tapetmönster men med färgskala som gick igen i en eller flera av de andra tapeterna bildade tillsammans en vägg som faktiskt var riktigt snygg och inte alls sådär kaosartad som jag först föreställde mig. Eftersom jag inte har tillgång till en bild på min kollegas vägg har jag genom kollaget ovan försökt återge konceptet med hjälp av fyra tapeter från Boråstapeter. Vad tycker ni? Kul grej eller kreativt kaos?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s