Tema: Blåvitt


Kollage: hannarty

Det finns få saker som känns så somrigt som blåvit inredning och blåvitt porslin tycker jag. Nu när halva augusti redan har passerat tänkte jag därför passa på att bjuda på ett somrigt kollage i blåvita-toner, allt för att försöka behålla sommarkänslan så länge det bara går. 
Uppifrån från vänster: Insperationsbild – Rörstrand, Kopp med fat – Artilleriet, Kopp samt tallrik – Rörstrand, Klänning – Filippa K, Tekanna och skål – Rörstrand, Prickig kopp – Gustavsberg, Servetter – Svenskt tenn


2 reaktioner till “Tema: Blåvitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s