Huggsexa

Foto: hannarty
Precis som planerat så bagav jag mig mot Strandvägen på lunchen för att spana in rean på Svenskt tenn. Trots att rean endast hade pågått i dryga timmen när jag klev in genom portarna så började högarna med reamärkta varor redan att sina. Så det var inte annat än att vässa armbågarna som gällde och ge sig in i havet av shoppinggalna kvinnor (som helt klart utgjorde majoriteten av besökarna) och män. Måste säga att jag blev positivt överraskad över att rean var så pass bra som den var. Bra priser och stort reautbud! Vad jag fyndade får ni se lite senare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s