Spend or Save


Kollage: hannarty, Bilder: Svenskt tenn och Mio
Det råder inga som helst tveksamheter om att vasen Dagg från Svenskt tenn ynglar av sig kopior åt alla möjliga håll och kanter. Nu senast har Mio kommit med en snarlik variant till det angenäma priset av 349 kronor. Tidigare har jag uppmärksammat denna variant här på Hannarty och jag noterade även att Ulrika nyligen har fyndat en liknande vas på Hemtex. Med andra ord är det bara att välja och vraka bland det onekligen breda utbudet vad gäller runda vaser.

3 reaktioner till “Spend or Save

  1. Tack för din fina kommentar Hanna, blev så glad! Ja en sjuanstol skulle minsann inte sitta fel men smakar det så kostar det:-) Daggvasen är otroligt vacker, efter många års trånade fick jag en i examenspresent av mamma- vilken lycka! Den är dock ganska stor och otymligt att ha att göra med och det är svårt att hitta blommor som passar, dessutom är man ju livrädd att ha sönder den hehe. Ha en skön kväll!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s