Fredagsinspo

Bilder: Alvhem 
Kikar in som hastigast och bjuder på lite fredagsinspiration i form av en fin trea belägen i Linnéstan i Göteborg. Inte helt oväntat så är det Alvhem Mäkleri som mäklar den fina lägenheten. Jag menar, det har ju hänt förr att jag kikat in på deras hemsida om man säger så. Där finns nästan alltid något fint att vila ögonen på. Idag alltså i form av en tjusig trea med luftig och fin inredning. Gillar framförallt den gröna pläden på sängen som bidrar med liv i den annars ganska avskalade lägenheten.  
Hoppas att ni får en underbar fredag!   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s