Hallon- och blåbärspaj

Foto: hannarty
 
Det finns en fruktaffär på torget bara ett stenkast ifrån där jag bor. Idag gick jag förbi och fick syn på litervis med hallon och blåbär uppställda utanför butiken. Två lådor fick följa med mig hem och ikväll bakade jag en smulpaj av bären. Jag använde det här receptet men bytte ut rabarber (som det är i originalreceptet) mot hallon och blåbär. Nu har jag och M satt i oss halva pajen och ligger utslagna i soffan. Gott men mäktigt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s