Nio: Sensommar

Foto: hannarty (via Instagram)

Semestern är över och sommaren börjar sakta men säkert lida mot sitt slut. Hörde däremot på vädret imorse att värmen ska hålla i sig i några dagar till så nu gäller det att passa på att njuta in i det sista. Men vilken sommar vi har haft i år, underbart sommarväder nästintill varje dag i flera veckor! Jag har tidigare visat några försommarglimtar från mitt Instagramkonto och här kommer några ögonblick från sensommaren. 
Uppifrån från vänster: 1. Sommarens kanske sista jordgubbar 2. Fika på mysiga Café båthuset på Öland 3. En av de bästa platserna jag vet, hos mormor och morfar i Skåne, 4. Besök på soliga Solliden 5. Fyrverkerier över Stockholm 6. En av alla underbara semesterfrukostar 7. Middagsbjudning med bästa sällskapet 8. Hemgjord glass i stora lass 9. Solnedgång över Alvaret, Öland. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s